Az egyetlen olyan, amely megfelel az igényeidnek
NANOIL magas porozitású hajra

Egyenesíti a kutikulákat, hidratálja és táplálja a száraz hajat és a fejbőrt

A sérült haj keratin szerkezetének mély regenerálása, melynek végei hajlamosak töredezésre

Tökéletes a törékeny haj számára, hogy rugalmasságot és lágyságot biztosítson

Teljesen fényes, bársonyos, puha haj és egészségesebb fejbőr

NANOIL MAGAS
POROZITÁSÚ HAJRA

Derítse ki a szép haj titkát

- +

MAGAS POROZITÁSÚ HAJAM VAN – EZ MIT JELENT?

Haj
szerkezet
Haj
szerkezet

Haja mély regenerációt igényel

Haja rossz állapotban van, több okból kifolyólag - festés, hőkezelés, nem megfelelő kozmetikumok, káros külső tényezők. Mindezek gyengítik a hajhagymákat és felborítják a fejbőr víz-lipid egyensúlyát. Következésképpen nő a károsodás a haj felületén. A NANOIL magas porozitású hajra rekonstruálja a sérült keratin szerkezetű hajat, erősíti a velőt és tömíti a pikkelyeket.

Haja folyamatos védelmét igényel

A magas porozitású haj a fejbőrről emelkedik ki. Ezért a haj ki van téve a mechanikai sérüléseknek és az anyagok káros hatásainak, amelyek nem rendelkeznek védő réteggel. NAOIL gyógyír az ilyen problémára. A kezelés még a legsérültebb területet táplálja és regenerálja.

Haja elveszítette egészségét és fényét

A sérült haj kellemetlenséget jelent - göndör, statikus, száraz, kemény, és unalmas. Annak állapotának javítására irányuló minden kísérlet stilizáló kozmetikumokkal kudarcot vall, és csak súlyosbítja az állapotot. A NANOIL magas porozitású hajra biztosítja a hajfürtök csillogását, puhaságát, nedvességét, helyreállítja rugalmasságát és biztosítja az egészséges fényességét.

NANOIL LEGYŐZI A PROBLÉMA OKÁT

A magas porozitású haj olyan anyagok segítségét igényli, amelyek erős mélyreható hatékonyságot biztosítanak. A NANOIL magas porozitású hajra hat, gondosan válogatott növényi olajt tartalmaz, melyek értékes többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdagok. Alapvető összetevők komplexumával dúsítottak, amelyek a termék működésének fokozásában felelősek.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A hajhagymák meghatározzák a haj állapotát. NANOIL az egyetlen kezelés, amely ott működik, ahol a probléma kezdődik - a fejbőrön. Fenntartja a megfelelő pH értéket, serkenti a vérkeringést, pótolja a tápanyagokat, és erősíti a védő réteget a hajhagymák állapotának javítása révén. NANOIL magas porozitású hajra kitölti a hézagokat és tömíti a pikkelyeket. Antioxidáns tulajdonságokkal bír; ezért haja megőrzi fiatalságát és képes hosszabb ideig ellenállni, nem hullik ki és gyorsabban nő.

NANOIL MAGAS
POROZITÁSÚ HAJRA

Tapasztalja meg a természetes olajok erejét

- +

REGENERÁCIÓ A TERMÉSZET HARMÓNIÁJÁBAN

Ismerje meg a NANOIL elixír magas porozitású hajra összetételét

Csak a Nanoil tartalmazza a természetes olajok kiegyensúlyozott összetételét és további kondicionáló összetevőket. Megfelelő arányban történő kombinációjuknak köszönhetően kiváló tulajdonságai vannak. Tapasztalja meg, hogy a megfelelően kiválasztott és összetételű olajok hatékonyan javíthatják haját, mint még soha.

MANDULA OLAJ - biztosítja a víz-lipid egyensúlyát

Édes mandulából hidegen préselt olaj. Ez egy nagyszerű simító bőrpuhító. Könnyű formulája mély hidratálást biztosít, táplálást és csökkenti az irritációt. Megakadályozza a töredezettséget.

ARGÁN OLAJ - mélyen regenerálja és tömíti a pikkelyeket

Az argán fa magjából nyeri az értékes olajt. Nem indokolatlanul nevezik marokkói arany folyadéknak. Regenerálja a sejtek közötti cementet és lepecsételi a haj szerkezetét. Nem csak belülről javítja a szálakat, hanem védi őket.

LIGETSZÉPE OLAJ - javítja a fejbőr állapotát

Az Oenothera virágok kis magjaiból nyert olaj. Pozitívan befolyásolja a sejtek működését a fejbőrön. Megelőzi a vízveszteséget, eltávolítja a méreganyagokat, csökkenti az irritációt, és támogatja a bőrproblémák kezelését.

AVOKÁDÓ OLAJ – hidratálja a haját, és fokozza a fényét

Hét vitamin olaja van, amit az avokádó pépéből hidegen sajtolnak. Ez az összetevő kisimítja a hajszálakat és biztosítja gyönyörű csillogását. Gátolja a vízveszteséget, ami hozzájárul a göndörödés és törékenység megelőzéséhez. Ráadásul megszelídíti a rakoncátlan szálakat.

MARACUJA OLAJ - erős antioxidáns hatású

Maracuja magból préselt olaj javítja a fejbőr és a haj ellenálló képességét. Egyensúlyozza a sejtekben zajló folyamatokat és szabályozza a faggyúkiválasztást. Ebből kifolyólag, megakadályozza a fejbőr és a haj zsírosodását.

GYAPOTMAGOLAJ – védi a hajvégeket

Az olaj gyapot magból származik. Ez lehetővé teszi a haj igazi átalakulását. Híres hidratáló és lágyító tulajdonságairól. Ezért száraz és sérült végű hajra ajánlatos.

A természetes olajok hatékonyságát a következők nyújtják:

Panthenol – növeli a haj regenerálódását, serkenti a keratin termelését (természetes haj és bőr alkotó anyag), simít, ragyogást nyújt és fokozza a színeket.

Baicapil – serkenti az alvó sejtek működését, ami a baba haj megjelenését eredményezi. Fiatalos és egészséges megjelenést biztosít.

Keratin – orvosság sérült hajra. Részt vesz a haj keratin szerkezetének újjáépítésében és regenerálja a károkat.

UV szűrő – védi a hajat a káros napsugaraktól, öregedéstől és kiszáradástól.

Lanolin – olyan összetevő, amely jól működik az emberi bőr szerkezetén. Olajoz, puhít, simít, és biztosítja az ellenálló képességet a sérült hajon. Javítja a ragyogást és a színintenzitást.

E-vitamin – erős antioxidáns, amely megakadályozza a keratinizációt és a fejbőr idő előtti elöregedését. Növeli a ragyogását és javítja rugalmasságát.

Kerastim – javítja a hajsejtek anyagcseréjét, ebből kifolyólag gátolja a hajhullást, javítja a sűrűséget, és felgyorsítja a haj növekedését.

Selyem – ezen könnyű anyag feladata megkönnyíteni a stilizálást. Hidratálja és kisimítja a haj szerkezetét. Továbbá selymessé teszi hajszálait és biztosítja a kiváló fényességet.

A rendszeres festés és hajegyenesítés károsította a hajam. Kezelhetetlen volt és szörnyűnek tűnt - tompa, törékeny, kivirágzott hajvégekkel. Amint megpillantottam beleszerettem a Nanoilba. Nagyon menő!

Anne, 23

Hajam egészsége veszélyben volt. De ekkor Nanoil után nyúltam. Ezek a csodálatos növényi olajok és extra összetevők újra egészségessé tették hajam. Régen tragikus állapotok uralkodtak - száraz, merev, törékeny, és megosztott végekkel. Most, a hajam tökéletesen sima, puha és rugalmas.

Beáta, 27

Miután sokszor festettem a hajam, nagyon rossz állapotot öltött fel. Anyukám harcolt a szárazság és törékenység ellen. Elkezdte a Nanoil kezelést és nekem is vett egyet. Egy időben teszteltük a terméket…..és mindketten úgy döntöttünk, hogy még egy üveget szerzünk be – a hatások észbontóak voltak. Megcsináltuk. Az biztos, hogy még több Nanoil üvegcsét fogunk vásárolni!

Sára, 24

NANOIL MAGAS
POROZITÁSÚ HAJRA

Nyúljon a szépség után NANOIL segítségével

- +

REGENERÁLJA HAJÁT NANOIL SEGÍTSÉGÉVEL

A NANOIL gyógyító ragtapaszként működik a magas porozitású hajon. Haja erős marad és hosszantartóan egészséges a kezelés befejezése után. Az olaj átfogóan működik a sérült hajjal kapcsolatos problémáin és biztosítja a haj belső szerkezetének intenzív regenerációját.

Hatékonyságának titka az összetevők választékában rejlik, amelyek a szőrtüszők belsejében működnek haj felülete helyett. A sérült és legyengült hajszálak visszanyerik egészségüket és a védőréteg is megerősödik. Ennek következtében, a hajfürtök rugalmasak, erősebbek, ragyogóbbak és összességében észrevehető az egészséges állapot. NANOIL tömíti a pikkelyeket és sima, illetve ragyogó hajszálakat garantál. Még a legsérültebb haj is regenerálódik és újra egészséges és szép lesz.

Egészséges és csillogó haj?
Lehetséges
30 napon belül!

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

1.Hogyan használjam a Nanoil magas porozitású hajra terméket?

Attól függően, hogy milyen hosszú a hajad, nyomj ki 5 adag NANOIL terméket és oszd el egyenletesen a hajadon. Hagyd az olajat egy órán át hatni. Utána mosd meg a hajat.

A NANOIL-val kezelt olajos kezelés sokkal intenzívebb, ha nedves hajra és fejbőrre viszed fel.

Az olajat egyébként férfiak is használhatják. Ugyanúgy alkalmazható kopaszodás esetén vagy a szakáll ápolására.

A részletes, lépésről lépésre szóló útmutató a blog bejegyzésünkben található: 'Hogyan kell használni a Nanoil hajolajat?'.

2.Kinek lesz a Nanoil magas porozitású hajra termék formulája alkalmas?

A NANOIL hajolaj összetétele természetes növényi olajokon alapul, így mindenki által alkalmazható. Egyaránt jól szolgálja a nőket és a férfiakat (beleértve a szakállápolást is).

Határozza meg a haj porozitását és válassza ki a tökéletes olajat. A magas porozitású hajra használt NANOIL tökéletes száraz, jelentősen törékeny, gyakran festett és fehérített, merev és fáradt hajra, amely lassan nő, matt és elvesztette életerejét.

3.Érzékeny a fejbőröm. Használhatom a NANOILT?

A biztonságos NANOIL formula mindenkinek ajánlott, akiknek ápolniuk kell a hajukat. Nem irritál és nem okoz allergiát; emellett nem vált ki semmilyen káros reakciót, tehát szerves összetétele még azok számára is alkalmas, akiknek fejbőre érzékeny. A NANOIL hajolaj szépíti a hajat és kezeli a fejbőrt; ezért alkalmazását javasoljuk a fej problémás területein.

4.Mi a Nanoil Hajolaj lejárati ideje?

Egy üveg NANOIL hajolaj körülbelül 3-4 hónapig tart. A terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül kell felhasználni.

5.Miből készült a magas porozitást kezelő Nanoil Hajolaj?

A NANOIL hajolajok csak természetes anyagokat tartalmaznak. Az olaj mindegyik változatában gondosan kiegyensúlyozott, tápláló keverékekkel dúsított olajokat talál, amelyek a szőrtüszők aktiválásáért és a hajnövekedés stimulálásáért felelősek. Az olajok UV-szűrővel és értékes vitaminokkal (A és E) is rendelkeznek. Minden NANOIL változat a legfinomabb összetételű anyag, amely tökéletesen illeszkedik a haj típusához.

NANOIL magas porozitású INCI - Prunus Amygdalus Dulcis olaj, Argania Spinosa kernel olaj, Oenothera Biennis olaj, Paraffinum liquidum, Persea Gratissima olaj, Passiflora Edulis magolaj, lanolin, etilhexil-metoxi-cinnamát, Tetra-nátrium-savanyin-diszincinatium, Diszcinoil-cisztin Kivonat, Triticum Vulgare csíra kivonat, Gossypium Herbaceum magolaj, pantenol, aroma, hidrolizált selyem, tokoferil-acetát, keratin, hexil-fahéj, limonén, linalool..

6.Miben különbözik a magas porozitású hajat kezelő NANOIL olaj a többi hajolajoktól?

A klinikai vizsgálatok bebizonyították, hogy a haj változó porozitással rendelkezik. A NANOIL három változatát kínálja, amelyek a növényi olajtartalom tekintetében különböznek. Ennek köszönhetően tevékenységük az adott hajtípus igényeire összpontosít. A NANOIL MAGAS POROZITÁS az egyetlen ilyen olaj, amely a magas porozitású haj porozitásának (állapotának) felel meg.

7.Vajon a Nanoil rendszeres használata meghozza-e a kívánt hatást?

Ha a NANOILT az utasításoknak megfelelően használjuk, akkor igen, megkapjuk a kívánt eredményt, feltéve, hogy az olaj egyezik a haj szerkezetével. Az alkalmazott olaj gyakoriságát és mennyiségét sem szabad eltúlozni. A hihetetlen hajátalakulást már néhány csepp NANOIL is meghozza.

8.Befejeztem a Nanoil kezelést. Most mi következik?

Észrevettél-e jelentős változást a hajad állapotán, miután befejezted a Nanoil kezelést. Ne hagyd abba az olaj használatát. Minden hajtípus (még a nagyon porózus is) állandóan ki van téve a külső tényezők káros hatásainak, amelyek súlyosbítják az állapotot. A NANOILT megelőzésképp érdemes használni, még akkor is, amikor befejezted a kezelést.

NANOIL MAGAS
POROZITÁSÚ HAJRA

Káprázatos ragyogás!

- +

Weboldalunk sütiket használ a legmagasabb szintű szolgáltatás biztosítása érdekében. A böngésző beállításait bármikor megváltoztathatja. További információt az Adatvédelmi Irányelvek oldalon talál.